Ingatlanos vagy ingatlanfotós?

Melyiket válasszam?

Az ingatlanos és az ingatlanfotós két különböző szakma, és a szükségességük az adott helyzetektől függ. Itt néhány szempont, amelyek segíthetnek a döntésben:

Ingatlanos

Ha ingatlant vásárolnál, eladnál vagy bérelnél, az ingatlanos segíthet a tranzakciók kezelésében, az ajánlatok előkészítésében és más jogi aspektusokban.

Az ingatlanközvetítők rendelkeznek hatékony hirdetési és marketingstratégiákkal, amelyekkel növelik az ingatlanok láthatóságát. Ez segíthet az eladási vagy vásárlási folyamat gyorsabb és eredményesebb lebonyolításában.

Az ingatlanosok ismerik a helyi piaci feltételeket, árakat és trendeket, és segíthetnek az optimális ár meghatározásában.

Az ingatlanos a tranzakciók során szoros kapcsolatban áll más szakemberekkel, mint például ügyvédek, és segíthet az ügyletek gördülékeny lebonyolításában.

Az ingatlanközvetítők rendelkeznek egy kiterjedt kapcsolati hálóval, amely segíthet az ügyfeleknek az ügylet lebonyolításában. Ez lehetőséget teremt a gyorsabb és simább tranzakciókra.

Megbízási díj az ingatlan értékének 3%-a!

Ingatlanfotós

Ha az ingatlanodat szeretnéd bemutatni, vagy el szeretnéd adni, és vonzóbbá szeretnéd tenni, az ingatlanfotós segíthet magas minőségű és vonzó képek készítésében.

Az ingatlanfotósok szakértők a megfelelő fényhasználatban, kompozícióban és utómunkában, hogy az ingatlanod a legjobb fényben tűnjön fel.

A professzionális fotók javíthatják az ingatlan értékét, és növelhetik az érdeklődést az online hirdetéseken.

Az ingatlanfotós egy gyorsan megtérülő rövidtávú befektetés. Jó marketing anyaggal rövidebb idő alatt és magasabb áron adható el az ingatlan.

A social média trendeknek megfelelően az ingatlan fotók mellett egyidejűleg készülhet rövid videó, 3d bejárás is az ingatlanról, ami ma már a prémium kategóriában elengedhetetlen.

A vonzóbb marketing anyagok nagyobb megtekintést generálnak amiből következően több érdeklődő közül választhatja ki a leendő vevőt és az eladási árat is magasabban határozhatja meg.

40.000-100.000 Ft a megbízási díja

A legjobb megoldás gyakran az, ha mindkét szakembert bevonja a folyamatba. Az ingatlanos segít a tranzakciók menedzselésében, a vevők irányában történő kommunikációban míg az ingatlanfotós a legjobb módon mutatja be az ingatlant a lehetséges vevők vagy bérlők számára. Összességében a döntés attól függ, hogy milyen szolgáltatásokra van szüksége, és hogyan kívánja optimalizálni az ingatlan értékét és eladhatóságát.

Vegyük fel a kapcsolatot!

Időpontok 1-2 napon belül, kész képek a fotózás után akár 24 órával.

Árajánlat kérése